Szkíta TV

Tegyünk EGYÜTT azért, hogy győzzön az igazság!

Nyári műsoridő

Kedves nézőink!

Mostantól kezdve napi egy néhány perces rövid híradóval jelentkezünk!

Keresés

Orvosok a Tisztánlátásért

Kazuhiro Haraguchi volt japán miniszter bocsánatkérő nyilatkozata magyar felirattal

A korábbi japán belügy- és kommunikációs miniszter, Kazuhiro Haraguchi nyilvánosan bocsánatot kért az oltásnak nevezett biológiai fegyverek miatt a vakcinák áldozataitól, miután 3 Covid vakcina után turbó rákot kapott. Fordítás: eredeti japánról magyarra (szkita.tv)

https://rumble.com/v50ecll-kazuhiro-haraguchi-volt-japn-miniszter-bocsnatkr-nyilatkozata-magyar-felira.html

 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)

Dr. Pócs Alfréd FELHÍVÁS! Tájékoztató videó! - With English Subtitles

A SZKITA Egyesület nevében dr. Pócs Alfréd elnök sajtóközleménye   

Szárnyra kapott a hír internetes platformokon és hírportálokon, valamint a köztájékoztatás csatornáin, miszerint néhányan – a „Szkíta Magyarország” tagjai – állítólag kézifegyverekkel az államhatalom megdöntésére szervezkedtek, amit 150 rendőr hősiesen megakadályozott, előállítva három embert.

Mi, a SZKITA Egyesület és a Szkíta Önkormányzatok, elhatárolódunk minden erőszakos cselekménytől; soha nem volt kapcsolatunk a „Szkíta Magyarország” nevű vagy létező, vagy fantomszervezettel, és elítélünk minden államhatalom-ellenes, erőszakos tevékenységet.

Visszautasítunk minden olyan szóbeszédet és hírközlést, amely a „szkíta” nevet szitokszóvá alacsonyítaná; a szkítaság befeketítése hamvában holt kísérlet, meddő ármány, hiszen a SZKITA Egyesület és a Szkíta Önkormányzatok évezredes szkíta hagyományaival éppen az államhatalom megerősítését: a népek egységét és összefogását szorgalmazza az Egység, a Szeretet és a Tisztelet jegyében.

Ezúton is szeretetteljes együttműködésre hívom a magyarságot:
Dr. Pócs Alfréd
a SZKITA Egyesület elnöke

Hozzászólás (1 Hozzászólások)

WHO-ellenes tüntetés a Kossuth téren november 5-én

WHO-ellenes tüntetés a Kossuth téren november 5-én

Előzmény:

Október 1-én a WHO tervezett intézkedései ellen tüntettünk Bécsben. A demonstráció főszervezője Dr. Maria Hubmer-Mogg osztrák háziorvos, szabadságharcos volt, aki a pandémia alatt százezreket vitt az utcára. A felszólalások helyén a Heldenplatzon, a Neue Burg előtt mintegy 15 ezer ember hallgatta az előadókat, majd a több mint 3 órás rendezvény után elindultak a bécsi körúton zászlókkal és transzparensekkel 12 km-t megtéve, vissza az eredeti helyszínre. Az osztrák zászló után a magyar nemzeti lobogóból volt a legtöbb. A rendezvény szervezői külön köszönetet mondtak a magyaroknak a nagy számú részvételért. Becslések szerint a menet 50-60 ezer fős volt.

A demonstráció a WHO tervezett intézkedései ellen jött létre. A tervekről Szakács Árpád írt bővebben a Magyar Jelen internetes oldalán. Novák Katalin köztársasági elnök már aláírta a politikai szándéknyilatkozatot, az úgynevezett PTPR- dokumentumot, amit itthon elhallgattak a kormánypárti médiumok, a köztelevízió és a többi is.

A bécsi rendezvényen felszólalt hat EP-képviselő, Horvátországból ketten, valamint egy-egy francia, olasz, holland és román nemzetiségű. Londonból is jött egy orvos, valamint egy svájci ügyvéd, szabadságharcos: Dr. Philipp Kruse. Magyarországot Dr. Tamasi József és Dr. Horkovics-Kováts János képviselte a felszólalók között. A doktorok az Orvosok a Tisztánlátásért tagjai. Tamasi doktor személyében a Szkíta Egyesület elnökeként mondta el a beszédét, ami nagy sikert aratott.

A Szkíta Egyesület szervezte Magyarországról az utazást, amihez sokan csatlakoztak autóval is. Jelen voltak az Orvosok a tisztánlátásért csoport, a Szkíta Egyesület tagjai, a Lelkiismeret '88 és a Női Összefogás Mozgalom, valamint sokan elmentek a Mi Hazánk alapszervezeti tagjai közül a demonstrációra. A bécsi magyarok is nagy számban képviseltették magukat. A 200-250 fős csoport buszos utazását Botka István a Szkíta Egyesület alelnöke szervezte.

A Heldenplatztól a bécsi körúton át a 12 km-es úton ment a közben kb. 50-60 ezresre duzzadt tömeg. A menetet a Julian Assange oknyomozó újságíró arcképével díszített kamion zárta. A legelső nyitott teherautón zene szólt és páran ott is beszédet mondtak.

Botka István a Szkíta Egyesület alelnöke elmondta, hogy novemberre szerveződik Budapestre egy hasonló demonstráció. Felvették a kapcsolatot a felszólalókkal és sokan közülük örömmel jönnek el Budapestre tiltakozni a WHO tervezett intézkedései miatt.

 

WHO-ellenes nemzetközi tüntetés a Kossuth téren november 5-én

 

November 5.- én a Kossuth térre várták a szervezők az Egészségügyi világszervezet ( továbbiakban WHO ) ellen tiltakozókat. A nemzetközi rendezvény az október elsejei bécsi tüntetés folytatása volt a békéért, Európa népeinek szabadságáért, valamint tiltakozás a WHO tervezett pandémiaszerződése ellen. A világszervezet a kormányok felett akar döntéseket hozni egészségügyi kérdésekben. Budapesten a közeljövőben tervezik megnyitni Közép- Európa legnagyobb irodáját, ahonnan irányíthatják a rendszert. Több ezren mentek el a demonstrációra szerte Európából. Legtöbben Ausztriából érkeztek dr. Maria Hubmer-Mogg orvos, szabadságharcos és Gerhard Huber író, előadó, szabad gondolkodó vezetésével, aki társaival alpesi harangokkal vonult a színpadra és beszédet mondott. Maria a bécsi lezárások alatt százezreket vitt az utcára tiltakozni. Elmentek még sokan írók, gondolkodók Svájcból, Németországból, Szlovákiából, Szlovéniából, Csehországból. Beszédet mondott Dr. Philipp Kruse ügyvéd Svájcból, Dr. Heiko Schöning orvos, jogvédő videóüzenetet küldött Németországból. A szlovén Dr. Biserka Ilin és a szlovák Dr. Peter Liptak után a cseh író , publicista volt kormány tanácsadó Robin Cumpelik beszélt a WHO elnökéről, és arról, hogy hamarosan kiutaznak Etiópiába felkutatni a világszervezet elnökének kétes múltját.

Szakács Árpád író, könyvkiadó publicista beszélt a szerződés veszélyeiről. Dr. Horkovics-Kováts János után Kiss Zoltán Nitai a B-plan közösségi háló alapítója szólt a hallgatósághoz, majd Csibi Barna csíki székely a Szkíta Jogvédő egyesülettől nagy sikert aratott bejelentésével, hogyan kell felelősségre vonni a bűnösöket, több ügyben feljelentést tett. Dr. Bene Gábor jogász, jogvédő a 2006-os Kossuth-téri tüntetések egyik vezetője gyújtó hatású beszédet mondott. Etheriel Kék spirituális vezető és Szemző Gábor táltos, hagyományőrző zárta a felszólalók sorát. Gábor nyitó szertartást tartott dobokkal és énekekkel a Kossuth téren, majd megindultak a zászlókkal és az alpesi harangokkal a tér körüli menetre. Útközben zúgott a vesszen a WHO ! kiáltás. A nap az Egység zenekar koncertjével ért véget. A pártok közül egyedül a Mi Hazánk volt ott, Dúró Dóra elnökhelyettes felszólalt, a tagok aláírást gyűjtöttek a tervezett WHO szerződés ellen.

Az eseményt a Szkíta Egyesület és az Orvosok a tisztánlátásért szervezte, támogató a Szkíta tv, a Magyarok Világszövetsége, a B-terv.Net és a Mi Hazánk volt.

Sokan elmentek a rossz idő ellenére is. A becslések szerint több ezresre duzzadt tömeg 1 órás késéssel tudta meghallgatni a felszólalókat, mert a hangosításhoz szükséges áramot a parlamenti személyzet később tette elérhetővé.

Botka István a Szkíta Egyesület alelnöke, az esemény főszervezője nyitotta meg a rendezvényt és ismertette a programot. A továbbiakban Tóth-Beeri Szilvia operaénekes moderálta az eseményt. Miután elmondta a bevezetőt, a hallgatósággal elénekelték a Himnuszt.

A Szkíta tv vágatlan felvétele az eseményről:

WHO ellenes DEMONSTRÁCIÓ 2023.NOV. 5. Vágatlan videó:

https://www.youtube.com/watch?v=6_dXF4H08_A&t=9705s

 

Dúró Dóra a Mi Hazánk elnökhelyettese beszédével kezdődött a felszólalások sora

“Nem szabad, hogy a bátorságunk meginogjon a WHO elleni harcban!”

A Magyar Jelen összefoglalója:

https://magyarjelen.hu/nem-szabad-hogy-a-batorsagunk-meginogjon-a-who-elleni-harcban/

 

Dr. Pócs Alfréd, Dr. Tamasi József és Dúró Dóra beszéde, valamint Patrubány Miklós üzenete itt hallható:

https://www.youtube.com/watch?v=IKp0XlPYkdk&t=657s

 

Dúró Dóra, az Országgyűlés Mi Hazánkos alelnökének kezdeményezésére megalakult a Stop WHO Tanács. A szervezet célja, hogy a civil közösségekben is felhívja a figyelmet a WHO tervére, amelynek megvalósulása beláthatatlan következményekkel jár a magyar emberek életére nézve.

Dr. Pócs Alfréd a Szkíta Egyesület elnöke, Dr. Tamasi József az Orvosok a Tisztánlátásért vezetője és dr. Horkovics-Kováts János egy szál virággal megemlékezett a Covid-oltások miatt elhunytakra.

Pócs Alfréd arról beszélt, hogy vigyük véghez őseink harcát egy független, szabad Magyarországért, majd WHO - ÁVH ! skandálásra buzdította a jelenlévőket.

Nagyon fontos, hogy erőt mutassunk fel a hatalomnak. Fontosnak tartotta, hogy már a kormányközeli Magyar Nemzet újságírója Fritz Tamás is kiáll a WHO-ból kilépés mellett és látja, hogy az oltások betegséget okoznak. Követeli, hogy a kormány foglalkozzon az oltottakkal is.

Pócs Alfréd beszélt arról is, hogy ez a kormány több tízezer devizahitelest lakoltatott ki. Emlékeztetett a kb. tíz évvel ezelőtti H1N1 járványra, amely főpróbája volt ennek a mostaninak. Akkor nem sikerült, mert kiderült, hogy sokan a WHO-nál pénzt kaptak az oltócégektől.

Isten teremtményei vagyunk, fontos, hogy éljünk a szabad választás, a szabad akarat jogával. A WHO kényszerítene az oltásokra, ezt nem szabad elfogadni egy szabad, keresztény embernek. Nem szabad hagyni, hogy ők irányítsák a magyar egészségügyet. Arra biztatott mindenkit, hogy tiltakozzanak ne féljenek, higgyenek Istenben. Beszélt arról, hogy Költő Előd a Vészharang Egyesülettel pert indított az állam ellen az oltáskárosultakért. Ezt kell csinálni mindenütt, összefogni és együtt harcolni.

Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetsége elnöke nem tudott jelen lenni, üzenetét Hadady László oboaművész olvasta fel . Itt a tudósítás: https://mvsz.info/?p=7604

Részlet a cikkből:

" életre is hívtuk az MVSZ WHO-Munkacsoportját, amelynek Dr. Tamasi József az elnöke, és tagjai között találjuk az imént beszédet mondott Dr. Pócs Alfrédet – mindketten a Magyarok Világszövetségének tagjai, tisztségviselői. Munkacsoportunk hónapról-hónapra sajtótájékoztatót tart és ismerteti a WHO pandémiás szerződésének előkészületeit, és az ENSZ ide vágó lépéseit, határozatait. Egyben minden alkalommal felhívja a figyelmet arra, hogy milyen veszélyt jelent a WHO diktatúra-kísérlete az egész emberiségre. WHO-Munkacsoportunk előterjesztése alapján megszólalt az MVSZ Elnöksége és legfőbb döntéshozó testülete, a Küldöttgyűlés is. Látva, hogy a WHO megtorpanás nélkül halad a diktatórikus szándék megvalósításában, egyre sürgetőbben kértük Magyarország kormányát, hogy haladéktalanul léptesse ki országunkat a WHO-ból."

a Magyarok Világszövetsége javasolja:

1. Szólítsuk fel ismételten Magyarország és a ma itt képviselt országok kormányait, hogy haladéktalanul léptessék ki országukat a WHO-ból. Oda addig vissza ne térjenek, amíg az nem válik kizárólag az államok közötti nemzetközi szervezetté, amíg ki nem zárja a Bill Gates-ek és a mindennemű pharmák beleszólását döntéshozatalába, tevékenységébe. Egyetértetek?

2. Sokan azt vallják, hogy a WHO-t fel kell oszlatni. A Magyarok Világszövetsége úgy ítéli meg, hogy országainknak nem áll módjában ezt keresztülvinni. De együtt talán megálljt tudunk parancsolni a WHO-diktatúrának. STOP WHO! Egyetértetek?

3. Hívjuk fel kormányainkat, hogy kezdeményezzék az ENSZ közgyűlésének rendkívüli közgyűlését a WHO ámokfutásának megállítására. Mivel ez az ámokfutás a COVID-mizériában gyökerezik, kezdeményezzék az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésezését is, azzal a feladattal, hogy hozzon kötelező határozatokat, amelyek világszerte lehetővé teszik a SARS-COV2-vel kapcsolatos bűnüldözést, a gyanúsítottak vád alá helyezését. Terjedjenek ki a BT nemzetközi vizsgálódást lehetővé tevő határozatai a CHEMTRAIL, a HAARP, az 5G és az emberi genóm módosítására, az ember klónozására is.

Dr. Tamasi József arról beszélt, hogy óvakodjunk a WHO-t ajnározó bulvársajtótól, olvassuk inkább az alternatív híreket. Óvakodjunk az áruló celebektől, a szélhámos fehérköpenyesektől, legjobb, ha az ellenkezőjét tesszük annak amit mondanak. XI. századi fasizmusnak nevezte a WHO intézkedéseit, a covid-diktatúrát. Arra biztatják a kormányt szálljon ki a WHO-val való együttműködésből, mert már nem az amiért létrehozták 1949-ben, megvette a gyógyszeripar a Big Pharma. A kormányzás gyeplőjének átadása nemtelen árulás lenne. A magyar emberek érdeke, egészségének védelme mindennél fontosabb. Az idő bebizonyította, hogy a WHO éppen az ellenkezőjét teszi, mint amiért Magyarország társult hozzá. Egy teljesen hiteltelen szervezet. Lépjünk ki a WHO-ból, éljünk egészségben, függetlenül ezektől az árulóktól!

Szakács Árpád, Lovas István-sajtódíjas újságíró-publicista kiemelte: több lépcsős folyamatban szeretnék azokat az intézkedéseket elfogadtatni, amelyeknek a vége a totális diktatúra megteremtése. Hozzátette: a szeptember 20-i ENSZ közgyűlésen akarják aláírni azt a dokumentumot, amelyik közegészségügyi álcába bújtatva megteremti a leendő diktatúra nemzetközi jogi alapjait. Felhívta a figyelmet arra, hogy

„a WHO egészségügyi szabályzataiba, az úgynevezett IHR-rendelkezésekbe rejtették el azokat a módosításokat, amelyek például teljhatalmat biztosítanának Tedrosz Gebrejeszusz WHO főigazgatónak.

Arról a Gebrejeszuszról van szó, aki Etiópiában terroristának minősített szervezetet vezetett. A saját országuk állampolgárai közül Gebrejeszuszék több százezer embert üldöztek el, gyilkoltak le vagy kínoztak meg. És arról a WHO-ról van szó, amelyiknek legnagyobb támogatója Bill Gates milliárdos, aki az egyik legnagyobb befektetője a gyógyszeripari cégeknek.”

Szakács Árpád kiemelte: a WHO a finanszírozóinak az érdekeit képviseli, igazából Bill Gates és egyéb befektetőinek a tervét akarja megvalósítani, azért, hogy azok az érdekeltségeiken keresztül minél nagyobb profitot tudjanak termelni. Nem az emberek egészsége a lényeg, hanem az, hogy a globális Big Pharma, azaz a legnagyobb „gyógyszercégek” következmények nélkül minél jobban kizsákmányolják az országokat, akár úgy is, hogy az emberek egészségét tönkretegyék. A tervek szerint az IHR- rendelkezések december 1-én hatályba lépnek, ezért kiemelt jelentőséggel bír, hogy a WHO-tagországok tiltakozzanak a szuverenitásukat elvevő tervek ellen. Ezt nem

engedhetjük! STOP WHO! STOP Világkormány! – zárta beszédét az újságíró, aki azt hangoztatta, hogy „soha nem volt még ekkora veszélyben a szabadságunk, mint most.”

 

Dr. Horkovics-Kováts János értékelése a WHO tüntetés után:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Ifdgy8keer8

 

A budapesti WHO elleni tüntetés rövid összefoglalója. Kossuth tér 2023.11.05

 

https://www.youtube.com/watch?v=ooemYKCule8

 

Cserép Anikó tudósító

Kárpát-medencei Újságírók Egyesülete

 

 

Hozzászólás (0 Hozzászólások)